OmniMove > Oplossingen > MobileForms > Het 3-stappen-plan

Het 3-stappen-plan van OmniMove MobileForms

Hoe werkt het?

Met MobileForms maakt u uw papieren rompslomp mobiel en digitaal in slechts 3 stappen. Uw eigen toepassing in de app  (Android, iOS, Windows) alle informatie tijdens een gesprek, bezoek of inspectie direct zelf invullen! Het systeem biedt u talrijke mogelijkheden, is uitermate flexibel en zorgt ervoor dat u geen dure maatwerkaanpassingen hoeft te doen. Als U dat wilt kunt elke aanpassing in de app eenvoudig zelf doen of U maakt gebruik van de 1 van de verschillende standaard templates.

Uw eigen app helemaal afgestemd op uw bedrijfsprocessen in slechts 3 stappen:

Stap 1 Configureer

Onze aanpak is; u stuurt OmniMove een werkbon, inspectie formulier welke u digitaal wil maken. We kijken dan naar 1 van de vele standaard templates. We passen deze template specifiek aan aan uw wensen. Dus alleen de velden die echt voor u nodig zijn in de juiste volgorde om het voor de gebruikers zo gebruiksvriendelijk te maken.

Tijdens een instructie laten we u zien hoe de de template is opgebouwd. U zelf de keuze hebt om later (kleinere) aanpassingen zelf te doen, nieuwe toepassingen te maken of door OmniMove te laten doen.  

Als u zelf (kleine) aanpassingen gaat doen heeft U alleen een internetverbinding nodig om MobileForms te gebruiken. U gaat naar een webportal, logt daar in en kunt direct aan de slag. U gaat vervolgens zelf uw  template configureren met de formbuilder met selectietabellen, foto's, handtekeningen, mail RFID, Barcode wel of niet met gekoppeld met andere software. 

U kunt gebruik maken van veel functies. Lees hier meer over onze functies >>

Stap 2 Vul in

Navigeer naar de klant, maak foto's, onderteken de opdracht, mail het formulier. Dit is allemaal mogelijk in de app.

U kunt zowel online als offline de gegevens invullen! U kunt er dus op elk gewenst moment mee werken, ongeacht of u beschikking heeft over een internetverbinding!

Bij de inrichting van de app kunt al zorgen dat de app al zoveel mogelijk ingevuld is of automatisch ingevuld kan worden door selectietabellen. Hiermee kan de buitendienstmedewerker veel tijd besparen.

Stap 3 Rapportage

Als u de app heeft ingevuld is de informatie gelijk beschikbaar op de portal en kan volledig automatisch worden gerapporteerd in PDF en e-mail. Het is zelfs mogelijk om ter plekke geschoten fotomateriaal mee te sturen met uw rapportage.

De PDF lay-out is helemaal zelf samen te stellen op uw wensen volledig afgestemd op uw bedrijf, voorbeeld van een PDF (Werkbon).

De rapportages kunnen bekeken worden via de webportal of via Excel.

Daarnaast kunt u de ingevulde gegevens via onze API / Datasource connector makkelijk koppelen aan uw eigen systeem. 

Overtuigd?

Download de folder, neem contact op of maak gebruik van een gratis demo en overtuig uzelf hoe gemakkelijk u tijd en dus geld bespaard door uw buitendienstmedewerkers ook heel efficiënt te laten werken.

Voordelen

  • Bespaar tijd.
  • Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd.
  • Gebruiksvriendelijke en gestructureerde werkwijze.
  • Het systeem is flexibel; u kunt zelf uw formulieren op maat maken.
  • De formulieren zijn geschikt voor diverse toepassingen.
  • U kunt makkelijk wijzigingen doorvoeren in uw formulieren.
  • U kunt zowel online als offline uw formulieren invullen.

  

info@omnimove.nl | +31(0)33 245 2443 |  OmniMove Mobile Solutions B.V. | © 2003-2023