OmniMove > Referenties > Casestory Securitas
Casestory Securitas

 

 De belangrijkste argumenten om voor OmniMove MobileForms te kiezen zijn de eenvoud en vergaande flexibiliteit om zelf mobiel te gebruiken formulieren te kunnen configureren en het feit dat de oplossing als volledig gehoste webapplicatie te gebruiken is. Ari-Jan van de Bunt, Branch Manager Openbaar Vervoer Securitas

Securitas is met 300.000 medewerkers wereldwijd marktleider op het gebied van beveiliging. Het bedrijf richt zich met professionele oplossingen op het beveiligen van woning, werkplek en gemeenschap. Drie rode bollen in het logo symboliseren de basiswaarden van Securitas, zijnde integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid. In Nederland opereert het bedrijf vanuit 16 regionale vestigingen en een hoofdkantoor in Badhoevedorp.

Uitdaging

Sneller en pro-actief rapporteren aan klanten om beveiligingswerk inzichtelijker te maken. 

Oplossing

Eenvoudig te gebruiken en flexibel te configureren mobiele en digitale formulieren met OmniMove MobileForms.

Resultaten

Met OmniMove MobileForms MEAP in de cloud kan Securitas de vele dagelijkse beveiligingsrapporten veel sneller en effici├źnter verwerken. Tevens is de administratieve last voor de medewerkers verlaagd en een kwaliteitsverhoging gerealiseerd in de management- en klantrapportages .

Download hier de volledige casestory

OmniMove MobileForms successtory Securitas (pdf)

 

  

info@omnimove.nl | +31(0)33 245 2443 |  OmniMove Mobile Solutions B.V. | ┬ę 2003-2022