OmniMove > Organisatie > Partners

Webfleet

Webfleet tot 1 oktober 2019 bekend als TomTom Telematics, is één van ’s werelds toonaangevende leveranciers voor telematicaoplossingen met een focus op fleet management, voertuigtelematica en connected car diensten. De belangrijkste SaaS-oplossing van het bedrijf, Webfleet, wordt gebruikt door bedrijven van ieder formaat om voertuigprestaties te verhogen, brandstof te besparen, chauffeurs te ondersteunen en wagenparkefficiëntie te verhogen. Daarbij levert Webfleet diensten voor verzekering, verhuur- en leasemaatschappijen, auto-importeurs en bedrijven die zowel organisaties als consumenten bedienen.

Webfleet heeft meer dan 50.000 klanten wereldwijd en bedient bestuurders in meer dan 100 landen, waarbij het bedrijf hen beschikking geeft over het beste supportnetwerk van de branche en het grootste aanbod integraties en applicaties van externe aanbieders. Klanten profiteren iedere dag van de hoogste standaarden op het gebied van vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerde diensten van het bedrijf. 

Webfleet was eerder bekend als TomTom Telematics en in die hoedanigheid onderdeel van de TomTom-groep. Op 1 april 2019 werd het bedrijf overgenomen door Bridgestone Europe NV/SA (“Bridgestone”), een tak van de Bridgestone Corporation, ’s werelds grootste rubber- en bandenfabrikant. Bridgestone is actief in 38 landen in de EMEA regio en bezit een aantal van Europa’s meest geavanceerde fabrieken, baanbrekende technologie en toonaangevende investering in R&D.

OmniMove is .connect Registered Partner van Webfleet. Wij staan met onze app in de appgallery van Webfleet en zijn geschikt voor de Pro devices met Android.

Exact

Exact is softwaremaker sinds 1984 van de meest innovatieve business softwareoplossingen, waar 550.000 ondernemers en accountants dankbaar gebruik van maken. Dagelijks leveren meer dan 1.850 collega’s hier een unieke bijdrage aan.

OmniMove is gecertificeerd app partner van Exact Online en staat met haar app in het Exact app center. Werkbon, Inspecties en andere formulieren volledig geïntegreerd met Exact Online.

Snelstart

SnelStart maakt boekhouden makkelijk. Ruim 100.000 slimme ondernemers maken al gebruik van het boekhoudprogramma.

OmniMove is is gecertficeerd app partner van Snelstart en staat met haar app in het Snelstart appcenter. Wij koppelen met de Relatie- Artikel- en Ordergegevens van Snelstart. OmniMove wordt samen met Snelstart gebruikt van ZPP-er tot MKB-er voor werkbonnen-, inspecties en 1001 andere formulieren. 

Informer Online

Zelf Boekhouden bereikbaar maken voor het midden en klein bedrijf, daar staat Informer voor. We geloven dat elke succesvolle ondernemer zelf bovenop zijn cijfers zit. Daar helpen we ze graag bij! En door de koppeling tussen Informer en OmniMove wordt werken nog makkelijker!

Koppel de werkbonapp van OmniMove dus aan Informer en vereenvoudig je administratie. Met Informer kunnen zzp’ers en mkb’ers makkelijk zelf hun boekhouding regelen, waarbij hun adviseur, accountant of boekhouder kosteloos meekijken. Maar ook zonder accountant kunnen zzp’ers en mkb’ers hun btw- en inkomstenbelasting doen en door de koppeling met OmniMove worden werkbonnen maken nu ook heel simpel.

Meer over Informer en de koppeling met OmniMove 

e-Boekhouden

e-Boekhouden.nl biedt ondernemend Nederland sinds 2002 een betaalbare boekhoudoplossing die intuïtief en eenvoudig werkt. Boekhoudkennis is niet nodig.

OmniMove is integratie partner van e-Boekhouden en kan de gegevens zoals Relaties en Artikelen koppelen naar werkbon-, inspectie en 1001 andere formulieren in de OmniMove app.  

 

Relatics

Relatics biedt een geheel nieuwe manier om projectinformatie te beheren. Projectleden kunnen hun eisen, stakeholders, objecten, documenten, verificaties, risico’s, contracten en andere projectinformatie beheren in een samenhangend netwerk van expliciet beschreven informatie.

Als volledig aanpasbaar, web-based platform bevrijdt Relatics projecten van talloze spreadsheets en geïsoleerde toepassingen om informatie op te slaan. Relatics heeft bewezen de projectbeheersing te herwinnen en projectrisico’s te beperken. Dit zorgt voor het reduceren van lead time, het verhogen van controle, het voorkomen van fouten en het verbeteren van kwaliteit en compliance.

Meer dan 1.000 projecten met een gezamenlijke waarde van meer dan 50 miljard euro worden beheerd met behulp van Relatics. Dit heeft geresulteerd in sterke groei en nominaties en onderscheidingen voor één van de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

OmniMove MobileForms MEAP heeft een koppeling met Relatics. OmniMove en Relatics worden op verschillende projecten gebruikt. 

SAP

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

OmniMove is mobility Alliance partner van SAP.

Bluefields

Bluefields heeft jarenlange ervaringen met het OmniMove MobileForms platform en is expert voor mobility oplossingen.

Bluefields is certified software en implementatie partner van OmniMove MobileForms in België en Luxemburg.

Uw aanspreekpunt voor OmniMove MobileForms in België en Luxemburg.

VinX

VinX is kennispartner en zij ondersteunen overheden, bedrijven en it-leveranciers op het gebied van inspecties en audits.

De complexiteit van wetgeving en normenstelsels maakt het gebruik van slimme ict technieken voor inspecteurs en auditors onmisbaar.

VinX levert zowel inspectiesystemen als bijbehorende controlelijsten. Daarbij onderhouden ze ook de wetgeving en controlelijsten voor gebruik in andere systemen.

VinX werkt als kennispartner samen met OmniMove. VinX heeft o.a. oplossingen voor de asbestcontrole, werkplekinspecties, VCA inspecties, propaancontrole maar ook andere inspectie apps hierbij wordt gebruik gemaakt van OmniMove MobileForms.

Euplo

Euplo het online programma voor meldingen, klachten en calamiteiten. Met de OmniMove MobileForms inspectie app worden de inspecties gedaan en worden daarna verder verwerkt in het Euplo platform.

Safetymate

Acebo Risk Solutions / Safetymate is kennispartner op het gebied van innovatieve beveiligingsoplossingen. OmniMove MobileForms wordt gebruikt als product / ondersteuning van de innovatieve beveiligingsoplossingen.

Hardware partners

OmniMove heeft clients voor Android (Playstore), iOS (Appstore) en Windows. Wij werken samen met de volgende hardware partners:

Zebra (ISV partner)

Zebra empowers those on the front line in retail, healthcare, transportation and logistics, manufacturing and other industries to achieve a performance edge - an edge that translates to delighted customers, good patient outcomes and superior business results.

OmniMove is ISV partner van Zebra.

OmniMove MobileForms is door Zebra gecertificeerd om gebruikt te mogen worden op de hardware van Zebra.

Ook heeft OmniMove MobileForms platform een print functie ontwikkeld die de ZPL (Zebra Program Language) ondersteund in de app. Hiermee kunnen vanaf mobiele device labels geprint worden worden op Zebra printers.

Datalogic (ISV partner)

Datalogic Group employs approximately 2,900 staff worldwide, distributed in 30 countries, with manufacturing and repair facilities in the USA, Brazil, Italy, Slovakia, Hungary and Vietnam.

Datalogic is a global technology leader in the automatic data capture and process automation markets, specialized in the designing and production of bar code readers, mobile computers, sensors for detection, measurement and safety, vision and laser marking systems.

OmniMove is ISV partner van Datalogic. OmniMove MobileForms is geschikt voor de Android devices van Datalogic.

Honeywell (ISV partner)

Honeywell Safety and Productivity Solutions provides comprehensive solutions that enhance workplace safety and incident response, improve enterprise performance and enable greater product design innovation. Customers rely on Honeywell’s connected solutions to provide real-time safety intelligence, increase worker productivity and enrich operational intelligence with data-driven insights. Honeywell serves customers in aerospace, automotive, commercial building, first responder, field service, healthcare, logistics, manufacturing, oil & gas, power and utilities, medical, retail, supply chain, test & measurement and transportation markets.​

OmniMove is ISV partner van Honeywell en we staan met de OmniMove MobileForms app in Honeywell Marketplace.

Ecom (Atex hardware)

ecom instruments is een innovatieve onderneming die zich onderscheidt door toewijding, professionaliteit, uitzonderlijke competentie en betrouwbaarheid bij het uitvoeren van gecompliceerde projecten op het terrein van explosieveilige producten. Ecom is als een partner van de klanten, die werkzaam zijn in de meest uiteenlopende sectoren, zoals (petro-)chemische industrie, farmaceutische industrie, mijnbouw, enzovoort

OmniMove is partner van ECOM. OmniMove MobileForms is beschikbaar in de Ecom App Gallery.

Panasonic

Toughbook is niet alleen leider op de markt voor robuuste pc's en tablets, het heeft deze markt bepaald. Sinds de lancering van ons eerste model, meer dan een 20 jaar geleden, hebben mobiele Toughbook pc's en tablets hun eigen niche gecreëerd in de wereld van mobiele technologie, en de mogelijkheden van toegang tot gegevens en toepassingen in de meest uitdagende omgevingen geherdefinieerd.

OmniMove is partner van Panasonic Toughbook.

Dataction

Sinds 1989 is DatAction gespecialiseerd in het leveren van mobile computing solutions. DatAction levert totaaloplossingen op het gebied van mobile computing, barcodescanning en labelprinting, mobiele werkplekken, WLAN-systemen en voice picking. De automatisering van bedrijfskritische processen is onze core business en pas wanneer de klant tevreden is, zijn wij het ook.

DatAction is hardware- en softwarepartner van OmniMove MobileForms MEAP in Nederland, België en Luxemburg.

Samsung

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Samsung een betaalbare tablet ontwikkeld afgestemd op de zakelijke gebruikers. Water en stofbestendig (IP 68) gecertificeerd die bestand is voor het meeste veldwerk.

Apple

Met de introductie van de iPhone en iPad heeft Apple een enorme boost gegeven aan het nog makkelijker mobiel werken voor de gebruikers. Met de OmniMove MobileForms app kunnen ook alle papieren via de app worden ingevuld zonder onnodig papierwerk alles op 1 device. Wij werken zowel op de (mini) iPad als de iPhone en staan in de appstore van Apple.

Netwerk partners

OmniMove MobileForms kan zowel on- als offline werken om de gegevens over te zetten is een internet verbinding voldoende.

Wij werken samen met de volgende netwerk providers:

Wil je partner worden?

Wij zijn altijd op zoek naar partners waarmee we samen een succesvolle totaaloplossing kunnen aanbieden bij de klanten.

Neem contact op voor meer informatie!

  

info@omnimove.nl | +31(0)33 245 2443 |  OmniMove Mobile Solutions B.V. | © 2003-2023