OmniMove > Referenties > Casestory Besix / Dura Vermeer
Casestory Besix / Dura Vermeer

 

OmniMove MobileForms is een succesvolle toepassing die bij repeterende inspecties veel voordelen oplevert en snel is terug te verdienen.  

Marc Debandt, projectleider Besix Nederland

Het belangrijkste resultaat van onze nieuwe manier van werken is de mogelijkheid om zowel sneller als veel eenvoudiger alle resultaten te kunnen evalueren en rapporteren.

Edwin van Groeningen, hoofd werkvoorbereiding van Dura Vermeer

Project

Bouwcombinatie DODO bestaande uit de bedrijven Besix, Dura Vermeer en GTI Infra, realiseert voor het verbreden van de A2 de grootste snelwegoverkapping in Nederland. Traditioneel inspecteren de uitvoerders de constructiedelen met behulp van papieren checklisten. Om het grote aantal kwaliteitsinspecties zowel efficiënter alsook inzichtelijker te kunnen uitvoeren, is een mobiele digitale formulierapplicatie geïmplementeerd. Deze is gemaakt met OmniMove MobileForms MEAP (Mobile Enterprise Application Platform). 

Uitdaging

Efficiënt  uitvoeren en verwerken van kwaliteitsinspecties.

Oplossing

Eenvoudig te gebruiken en flexibel te configureren mobiele en digitale formulieren met OmniMove MobileForms MEAP.

Resultaten

Eenvoudiger kunnen analyseren, communiceren en rapporteren van kwaliteitsinspecties. Flexibel te gebruiken mobiele formulieroplossing. Gebruiksvriendelijker dan papieren formulieren.

Download hier de volledige casestory

OmniMove MobileForms successtory Besix en Dura Vermeer  (pdf)

  

info@omnimove.nl | +31(0)33 245 2443 |  OmniMove Mobile Solutions B.V. | © 2003-2023