OmniMove > Oplossingen > MobileForms > Referenties

Referenties

OmniMove brengt de overzichtelijkheid van het formulier en de snelheid van e-mail samen in MobileForms: digitale formulieren in elke gewenste vorm die via een mobiele device (iPhone / iPad / Android device / PDA / Tablet / Notebook, Telefoon) ingevuld en verzonden worden. 

Met MobileForms configureert u zelf uw eigen enterprise app, via uw mobiele device vult u zelf de gegevens aan die u tijdens een gesprek, bezoek of inspectie direct kunt ingeven! In deze specifiek voor de buitendienst ontwikkelde oplossing staat de optimale ondersteuning de van mobiele processen met bestaande interne bedrijfsprocessen voorop.

Benieuwd naar ervaringen uit de praktijk?

Casestory Besix en Dura Vermeer

Bouwcombinatie DODO bestaande uit de bedrijven Besix, Dura Vermeer en GTI Infra, realiseert voor het verbreden van de A2 de grootste snelwegoverkapping in Nederland. Traditioneel inspecteren de uitvoerders de constructiedelen met behulp van papieren checklisten. Om het grote aantal kwaliteitsinspecties zowel efficiënter alsook inzichtelijker te kunnen uitvoeren, is een mobiele digitale formulierapplicatie geïmplementeerd. Deze is gemaakt met OmniMove MobileForms MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) in de cloud. 

Uitdaging

Efficiënt  uitvoeren en verwerken van kwaliteitsinspecties.

Oplossing

Eenvoudig te gebruiken en flexibel te configureren mobiele en digitale formulieren met OmniMove MobileForms MEAP in de cloud.

Resultaten

Eenvoudiger kunnen analyseren, communiceren en rapporteren van kwaliteitsinspecties. Flexibel te gebruiken mobiele formulieroplossing. Gebruiksvriendelijker dan papieren formulieren.

Download hier de volledige casestory

OmniMove MobileForms successtory Besix en Dura Vermeer  (pdf)

Casestory Securitas

 

Securitas is met 300.000 medewerkers wereldwijd marktleider op het gebied van beveiliging. Het bedrijf richt zich met professionele oplossingen op het beveiligen van woning, werkplek en gemeenschap. Drie rode bollen in het logo symboliseren de basiswaarden van Securitas, zijnde integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid. In Nederland opereert het bedrijf vanuit 16 regionale vestigingen en een hoofdkantoor in Badhoevedorp.

Uitdaging

Sneller en pro-actief rapporteren aan klanten om beveiligingswerk inzichtelijker te maken. 

Oplossing

Eenvoudig te gebruiken en flexibel te configureren mobiele en digitale formulieren met OmniMove MobileForms MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) in de cloud, gebaseerd op software van Sybase.

Resultaten

Met OmniMove MobileForms MEAP in the cloud kan Securitas de vele dagelijkse beveiligingsrapporten veel sneller en efficiënter verwerken. Tevens is de administratieve last voor de medewerkers verlaagd en een kwaliteitsverhoging gerealiseerd in de management- en klantrapportages .

Download hier de volledige casestory

OmniMove MobileForms successtory Securitas (pdf)

Casestory Scania

Securitas is met 300.000 medewerkers wereldwijd marktleider op het gebied van beveiliging. Het bedrijf richt zich met professionele oplossingen op het beveiligen van woning, werkplek en gemeenschap. Drie rode bollen in het logo symboliseren de basiswaarden van Securitas, zijnde integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid. In Nederland opereert het bedrijf vanuit 16 regionale vestigingen en een hoofdkantoor in Badhoevedorp.

Uitdaging

In en om de fabriek van Scania in Zwolle zijn meer dan 1.500 nooduitgangen,
technische ruimtes, en blusmiddelen aanwezig. Om de veiligheid te
waarborgen, wordt elk item maandelijks geïnspecteerd door Securitas,
de security-partner van de multinational.

Oplossing

Door het toepassen van  OmniMove Mobile Forms MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) in de cloud in combinatie met de robuuste Motion F5v tablet pc van onze hardware partner DatAction is dit proces geoptimaliseerd.

Resultaat

Het zorgt voor tijdwinst,maar voor ons is het belangrijkste dat de mobiele oplossing de veiligheid vergroot , aldus Mike van der Hulst, security manager bij Securitas. 

Download hier de volledige casestory

OmniMove MobileForms successtory Scania (pdf)

Casestory Hellmann Night Star Express

 

Hellmann Night Star Express heeft zich, als logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in nachtdistributie. Ze zorgen ervoor dat goederen voor het einde van de werkdag worden opgehaald en de volgende ochtend voor 8.00 uur op hun plaats van bestemming zijn. Voor deze distributieactiviteiten, maken zij uitsluitend gebruik van diensten van derden. Zo hebben ze samenwerkingsverbanden met koeriersbedrijven en beschikt Hellmann Night Star Express over een vrachtnetwerk voor de zwaardere en omvangrijkere zendingen.

Hellmann Worldwide Logistics  is actief in 54 landen met meer dan 10.000 mensen. 

Uitdaging

In de distributie is het gebruikelijk dat de status van zendingen gerapporteerd kan worden aan verzenders en ontvangers. Op aangeven van verschillende klanten, besloot Hellmann Night Star Express dat er een systeem ontwikkeld moest worden, waarin informatie over de status van leveringen geregistreerd kan worden. 

Oplossing

Door het toepassen van  OmniMove Mobile Forms MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) in de cloud in combinatie met onze software partner Nachon is dit proces geoptimaliseerd.

Voordelen

De oplossing is gebruiksvriendelijk, zowel voor de chauffeurs, als de medewerkers op de thuisbasis;
- dubbele invoer van gegevens is verleden tijd, waardoor ook de kans op fouten verkleind wordt;
- de oplossing is kostentechnisch overzichtelijk;
- de partnership tussen OmniMove en NACHON garandeert een goede communicatie en snelle respons;
- de oplossing is eenvoudig uit te breiden of aan te passen.

Resultaat

Het geeft meer efficiency en inzichtelijkheid voor iedere betrokkene bij het transportproces

Download hier de volledige casestory

OmniMove MobileForms successtory Hellmann Night Star Express (pdf)

Casestory T-Mobile

T-Mobile Netherlands is een leverancier van mobiele communicatie voor consumenten en zakelijke gebruikers. Het bedrijf maakt onderdeel uit van het wereldwijd opererende T-Mobile International, een dochter van Deutsche Telekom.

Uitdaging

Efficiency en meetbaarheid van Sales Promoters verbeteren met een mobility oplossing.

Oplossing

Eenvoudig te gebruiken en flexibel te configureren mobiele en digitale formulieren met OmniMove MobileForms MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) in de cloud.

Resultaten

  • Efficiencyverhoging door automatisering papierstroom van 400 tot 500 formulieren per week
  • Verbetering planbaarheid en beheersing van de Sales Promotion activiteiten
  • Tijdbesparing en nauwkeurigheidsverhoging in managementrapportages
    Besparing op Sales Promotion materialen en archiveerbehoefte 

Download hier de volledige casestory

OmniMove MobileForms successtory T-Mobile (pdf)

Overtuigd?

Maak dan gebruik van de OmniMove MobileForms proef! 

Twee maanden gebruik van OmniMove MobileForms, inclusief een uitgebreide instructie.

Vul hier het aanvraagformulier voor meer informatie over de proef in 

Voordelen

  • Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd.
  • Gebruiksvriendelijke en gestructureerde werkwijze.
  • Het systeem is flexibel; u kunt zelf uw formulieren op maat maken.
  • De formulieren zijn geschikt voor diverse toepassingen.
  • U kunt zowel online als offline mutaties doorvoeren in uw formulieren.

  

© 2003-2019 | OmniMove Mobile Solutions B.V. |  info@omnimove.nl | +31(0)33 245 2443