OmniMove > Organisatie > Partners

Software partners

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

OmniMove is mobility Alliance partner van SAP.

Relatics biedt een geheel nieuwe manier om projectinformatie te beheren. Projectleden kunnen hun eisen, stakeholders, objecten, documenten, verificaties, risico’s, contracten en andere projectinformatie beheren in een samenhangend netwerk van expliciet beschreven informatie.

Als volledig aanpasbaar, web-based platform bevrijdt Relatics projecten van talloze spreadsheets en geïsoleerde toepassingen om informatie op te slaan. Relatics heeft bewezen de projectbeheersing te herwinnen en projectrisico’s te beperken. Dit zorgt voor het reduceren van lead time, het verhogen van controle, het voorkomen van fouten en het verbeteren van kwaliteit en compliance.

Meer dan 1.000 projecten met een gezamenlijke waarde van meer dan 50 miljard euro worden beheerd met behulp van Relatics. Dit heeft geresulteerd in sterke groei en nominaties en onderscheidingen voor één van de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

OmniMove MobileForms MEAP heeft een koppeling met Relatics. OmniMove en Relatics worden op verschillende projecten gebruikt. 

 

TomTom Telematics is een bedrijfsonderdeel van TomTom dat zich toelegt op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. WEBFLEET is een SaaS-oplossing (Software-as-a-Service) die door kleine en grote ondernemingen wordt gebruikt om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algehele efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Daarnaast verleent TomTom Telematics diensten aan de verzekerings-, verhuur- en leasebranches, auto-importeurs en bedrijven die zich zowel op zakelijke klanten als consumenten richten.

Met meer dan 720.000 abonnementen over de hele wereld is TomTom Telematics een van de marktleiders op het gebied van telematica-oplossingen. Het bedrijf bedient bestuurders in meer dan 60 landen met het sterkste lokale ondersteuningsnetwerk en het grootste aanbod sectorspecifieke applicaties en integraties van derden. Elke dag profiteren meer dan 47.000 klanten van de hoge normen voor betrouwbaarheid, integriteit en de beschikbaarheid van deze dienst.

OmniMove is .connect Registered Partner van TomTom. Wij staan met onze app in de appgallery van TomTom en zijn geschikt voor de TomTom Pro 82xx.

Werkbon app Informer

Zelf Boekhouden bereikbaar maken voor het midden en klein bedrijf, daar staat Informer voor. We geloven dat elke succesvolle ondernemer zelf bovenop zijn cijfers zit. Daar helpen we ze graag bij! En door de koppeling tussen Informer en OmniMove wordt werken nog makkelijker!

Koppel de werkbonapp van OmniMove dus aan Informer en vereenvoudig je administratie. Met Informer kunnen zzp’ers en mkb’ers makkelijk zelf hun boekhouding regelen, waarbij hun adviseur, accountant of boekhouder kosteloos meekijken. Maar ook zonder accountant kunnen zzp’ers en mkb’ers hun btw- en inkomstenbelasting doen en door de koppeling met OmniMove worden werkbonnen maken nu ook heel simpel.

Meer over Informer en de koppeling met OmniMove 

EasyTrans software biedt betaalbare en gebruiksvriendelijke planning software voor koeriersdiensten en transportbedrijven. De planning en facturatie software van EasyTrans is geschikt voor uiteenlopende vervoersbedrijven, van kleine koeriersbedrijven en charters tot grotere transport- en distributiebedrijven met meerdere vestigingen.

OmniMove MobileForms MEAP heeft een koppeling met Easytrans.

VinX is kennispartner en zij ondersteunen overheden, bedrijven en it-leveranciers op het gebied van inspecties en audits.

De complexiteit van wetgeving en normenstelsels maakt het gebruik van slimme ict technieken voor inspecteurs en auditors onmisbaar.

VinX levert zowel inspectiesystemen als bijbehorende controlelijsten. Daarbij onderhouden ze ook de wetgeving en controlelijsten voor gebruik in andere systemen.

VinX werkt als kennispartner samen met OmniMove. VinX heeft o.a. oplossingen voor de asbestcontrole, werkplekinspecties, VCA inspecties, propaancontrole maar ook andere inspectie apps hierbij wordt gebruik gemaakt van OmniMove MobileForms.

De VinX app die gebruik maakt van het OmniMove MobileForms platform is te vinden in de appstore.

Euplo het online programma voor meldingen, klachten en calamiteiten. Met de OmniMove MobileForms inspectie app worden de inspecties gedaan en worden daarna verder verwerkt in het Euplo platform.

Business Intelligence partner om de inspecties van OmniMove MobileForms inspectie app inzichtelijk te maken voor het management in de BI Tool Tableau. Via Tableau kan een goede business analyse worden gedaan van de data.

Acebo Risk Solutions / Safetymate is kennispartner op het gebied van innovatieve beveiligingsoplossingen. OmniMove MobileForms wordt gebruikt als product / ondersteuning van de innovatieve beveiligingsoplossingen.

Buzzerbase heeft een Internet of Things platform ontwikkeld waarmee OmniMove MobileForms gekoppeld kan worden. Hiermee kan de data van sensoren worden uitgelezen en verder worden verwerkt in het OmniMove MobileForms platform om met de inspectie app gelijk actie te ondernemen.

Voor het juiste advies aangaande uw bedrijfsprocessen, communicatie en informatievoorziening bent u bij Prosoft ICT aan het juiste adres. Prosoft kan u helpen bij het in kaart brengen van de eisen en wensen aangaande uw informatiesystemen en bedrijfsprocessen.

Kennispartner / dealer van OmniMove voor het Noorden van Nederland vanuit Harlingen.

Bluefields heeft jarenlange ervaringen met het OmniMove MobileForms platform en is expert voor mobility oplossingen.

Bluefields is software en implementatie partner van OmniMove MobileForms in België en Luxemburg.

Uw aanspreekpunt voor OmniMove MobileForms in België en Luxemburg.

Hardware partners

Datalogic Group employs approximately 2,900 staff worldwide, distributed in 30 countries, with manufacturing and repair facilities in the USA, Brazil, Italy, Slovakia, Hungary and Vietnam.

Datalogic is a global technology leader in the automatic data capture and process automation markets, specialized in the designing and production of bar code readers, mobile computers, sensors for detection, measurement and safety, vision and laser marking systems.

OmniMove is ISV partner van Datalogic. OmniMove MobileForms is geschikt voor de Android en Windows Mobile devices van Datalogic.

Zebra empowers those on the front line in retail, healthcare, transportation and logistics, manufacturing and other industries to achieve a performance edge - an edge that translates to delighted customers, good patient outcomes and superior business results.

OmniMove is ISV partner van Zebra. OmniMove MobileForms is beschikbaar in de Zebra App Gallery.

OmniMove MobileForms is door Zebra gecertificeerd om gebruikt te mogen worden op de hardware van Zebra.

Ook heeft OmniMove MobileForms platform een print functie ontwikkeld die de ZPL (Zebra Program Language) ondersteund in de app. Hiermee kunnen vanaf mobiele device labels geprint worden worden op Zebra printers.

ecom instruments is een innovatieve onderneming die zich onderscheidt door toewijding, professionaliteit, uitzonderlijke competentie en betrouwbaarheid bij het uitvoeren van gecompliceerde projecten op het terrein van explosieveilige producten. Ecom is als een partner van de klanten, die werkzaam zijn in de meest uiteenlopende sectoren, zoals (petro-)chemische industrie, farmaceutische industrie, mijnbouw, enzovoort

OmniMove is partner van ECOM. OmniMove MobileForms is beschikbaar in de Ecom App Gallery.

 

Toughbook is niet alleen leider op de markt voor robuuste pc's en tablets, het heeft deze markt bepaald. Sinds de lancering van ons eerste model, meer dan een 20 jaar geleden, hebben mobiele Toughbook pc's en tablets hun eigen niche gecreëerd in de wereld van mobiele technologie, en de mogelijkheden van toegang tot gegevens en toepassingen in de meest uitdagende omgevingen geherdefinieerd.

OmniMove is partner van Panasonic Toughbook.

Sinds 1989 is DatAction gespecialiseerd in het leveren van mobile computing solutions. DatAction levert totaaloplossingen op het gebied van mobile computing, barcodescanning en labelprinting, mobiele werkplekken, WLAN-systemen en voice picking. De automatisering van bedrijfskritische processen is onze core business en pas wanneer de klant tevreden is, zijn wij het ook.

DatAction is hardware- en softwarepartner van OmniMove MobileForms MEAP in de cloud in Nederland, België en Luxemburg.

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Samsung een betaalbare tablet ontwikkeld afgestemd op de zakelijke gebruikers. Water en stofbestendig (IP 68) gecertificeerd die bestand is voor het meeste veldwerk.

Met de introductie van de iPhone en iPad heeft Apple een enorme boost gegeven aan het nog makkelijker mobiel werken voor de gebruikers. Met de OmniMove MobileForms app kunnen ook alle papieren via de app worden ingevuld zonder onnodig papierwerk alles op 1 device. Wij werken zowel op de (mini) iPad als de iPhone en staan in de appstore van Apple.

Netwerk partners

OmniMove MobileForms kan zowel on- als offline werken om de gegevens over te zetten is een internet verbinding voldoende.

Wij werken samen met de volgende netwerk providers:

Wil je partner worden?

Wij zijn altijd op zoek naar partners waarmee we samen een succesvolle totaaloplossing kunnen aanbieden bij de klanten.

Neem contact op voor meer informatie!

  

© 2003-2019 | OmniMove Mobile Solutions B.V. |  info@omnimove.nl | +31(0)33 245 2443