OmniMove > Referenties

Referenties

Met ruim 2.500 verschillende toepassingen en meer dan 5.000.000 verwerkte formulieren is OmniMove MobileForms MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) in de cloud geschikt in alle branches waar een papieren formulier wordt gebruikt.

In de volgende branches heeft OmniMove oplossingen gerealiseerd:

Bouw

BESIX Group is de grootste Belgische groep in de bouw, een industriële Groep van ondernemingen actief in de bouw- en vastgoedsector. De Groep werd opgericht in 1909 en kende een regelmatige en indrukwekkende groei.

De Groep stelt 18.000 medewerkers tewerk in 17 landen over 4 continenten.

OmniMove MobileForms wordt o.a. gebruikt bij de projecten voor keuringen en inspecties; A2 overkapping (Combinatie Dodo), Ekkersrijt, GateTerminal, Tweede Coentunnel, Sluizen Limburg, Project Heumen en de uitbreiding van de Amazonehaven.

Casestory lees meer >>

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

 

BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Ook realiseert BAM bouwprojecten in Zwitserland, Luxemburg en Denemarken. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit.

Met zo'n 21.500 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand.

OmniMove MobileForms wordt o.a. gebruikt bij OV SAAL, N33, Schiphol, Twentekanalen, JC Decaux (Opratie Big Bang in Amsterdam), Gemeente Amsterdam, Bloemenveiling, Tata Steel, Infra A4, Utiliteit nieuwbouw Isala klinieken, Erasmus MC, Poort van Bunnik en BAM infratechniek.

OmniMove MobileForms wordt o.a. gebruikt bij Cadicom, A2 overkapping, Schiphol, Tweede Coentunnel, Hanzelijn, A28 en A74.

Casestory lees meer >>

Coentunnel Company bestaat uit zeven partners. Zeven partijen die elkaar gevonden hebben op het gebied van kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid. Samen staan zij aan het roer van een professioneel en voortvarend team dat voldoende vermogen heeft om een omvangrijk project als dit in goede banen te leiden. Op financieel én technisch gebied. Van ontwerp tot oplevering. Nu, maar ook nog in 2037.

OmniMove MobileForms is gebruikt voor de vele kwaliteit inspecties en voor het schouwen. 

De Gotthard-basistunnel is een spoortunnel in Zwitserland die sinds 1999 wordt aangelegd. Bij de opening, die gepland is eind 2017, zal de Gotthard-basistunnel met 57 km de langste tunnel ter wereld zijn.

De Gotthard-basistunnel wordt aangelegd als onderdeel van het Zwitserse AlpTransit-project, in combinatie met de aanleg van de Zimmerberg-basistunnel en de Ceneri-basistunnel. Door deze tunnels zal een nieuwe hogesnelheidstrein tussen Zürich en Milaan rijden. De reistijd zal met meer dan een uur worden verkort, waardoor de trein een aantrekkelijk alternatief voor zowel auto als vliegtuig zal zijn.

OmniMove MobileForms wordt gebruikt voor de mobiele kwaliteitsinspecties tijdens de bouw en is gekoppeld aan Relatics.

Impressie; http://www.transtec-gotthard.ch/projekt/

Buildsight ondersteunt en adviseert nationaal en internationaal opererende organisaties in de toeleverende industrie rond de bouwsector en aanverwante partijen als brancheverenigingen en overheden. Het doorlopend onderzoek in de bouwsector wordt op locatie uitgevoerd en centraal uitgewerkt tot gedetailleerde, actuele en werkbare gegevens.

OmniMove MobileForms wordt gebruikt door de enquêteurs op de bouwlocaties.

Een selectie van overige klanten in de bouw;

Service / Inspectie

BAM Infratechniek Mobiliteit is een systeemonafhankelijk installatiebedrijf binnen de infratechniek markt. BAM Infratechniek Mobiliteit ontwikkelt, ontwerpt en installeert complexe verkeerskundige oplossingen en verzorgt hiervoor ook het onderhoud en beheer.

OmniMove MobileForms MEAP in de cloud wordt gebruikt bij diverse projecten van de BAM Infratechniek Mobiliteit.

BAM Maintenance company gebruikt OmniMove MobileForms MEAP in de cloud voor o.a. Tata Steel. OmniMove is gekoppeld aan Maximo.

LifeFitness (onderdeel van de Brunswick company) is de best verkopende en meeste vertrouwde fitnessapparatuurfabrikant. LifeFitness is de wereldwijde leider in de commerciële fitnessindustrie. Er worden wereldwijd meer dan 400 verschillende producten geleverd aan consumenten en commerciële klanten.

OmniMove MobileForms wordt gebruikt door de service monteurs in de Benelux, Spanje, UK, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. OmniMove is gekoppeld met Exact.

Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen, zij beheren het gehele proces van advisering, ontwerp, productie, projectbegeleiding, installatie en service. Loading Systems ‘state of the art’ R&D en flexibele (regionale) productiebedrijven staan garant voor een marktgerichte oplossing voor uw logistieke knelpunten.

OmniMove MobileForms wordt gebruikt door de servicemonteurs in de Benelux en binnenkort in de UK. OmniMove is gekoppeld aan BAAN. 

Er wordt gebruik gemaakt van Windows Tablets.

Intec Mobiele Installatietechniek beschikt over een team van uiterst vakkundige inbouwspecialisten die op een, door u bepaalde locatie door geheel Nederland, de door u gewenste oplossingen komen installeren. Intec werkt o.a. voor toonaangevende leasemaatschappijen.

OmniMove wordt gebruikt door de service monteurs.

In de pers >>

Transport

Hellmann Nightstar Express is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in nachtdistributie. Voor hun distributieactiviteiten maken zij uitsluitend gebruik van diensten van derden.

OmniMove heeft samen met Nachon TMS een interface gemaakt waarbij de gegevens van de zendingen worden doorgegeven. OmniMove wordt gebruikt door de koeriers / chauffeurs in Nederland / België en Luxemburg.

De bloemen van Delft International worden direct verscheept vanaf één van de grootste bloemveilingen in Holland. Delft International levert veilingverse bloemen van uitstekende kwaliteit én direct van de bron.

OmniMove wordt gebruikt door de lijnrijders.

Paperlinx is de grootste totaalleverancier in de Benelux op het gebied van grafisch papier, kantoorpapier, sign- en displaymaterialen, inclusief digitale XL printsystemen en verpakkingen. Ook heeft zij een eigen enveloppenfabriek waar jaarlijks meer dan 800 miljoen enveloppen geproduceerd worden.

OmniMove wordt gebruikt door de chauffeurs.

Sales

J. van Zanten is een toonaangevende importeur en exporteur van modeaccessoires, hoofdzakelijk in bijous en haarmode. Met een lang en bewezen trackrecord in deze branche hebben zij een zeer diverse klantenportefeuille opgebouwd, waartoe ook een aantal grote winkelketens behoort.

OmniMove wordt gebruikt voor service merchandising door ruim 30 sales medewerkers.

Er wordt gebruik van een iPad (met scanoptie) in de Benelux en Frankrijk.

Bronx shoes is een nederlandse schoenenfabrikant en wordt wereldwijd verkocht.

OmniMove wordt gebruikt door de sales mederwerkers.

In de pers >>

 

Security

Securitas is met ruim 260.000 medewerkers in 40 landen wereldwijd kennisleider in beveiliging.

Securitas gebruikt OmniMove MobileForms in de cloud bij diverse klanten o.a. voor:

  • Inspectierondes
  • Graffitirapporten
  • Audits
  • Schadeformulieren
  • Incident formulieren
  • Uitgifte materieel
  • Controle brandmiddelen
  • Facilitair beheer
  • Ziekte-, No Show-, Te laat meldingen

Interview over het gebruik van OmniMove MobileForms bij Securitas meer >> 

Casestory lees meer >>

In de pers >>

Een selectie van klanten /  toepassingen in de security / facility;

Overtuigd?

Maak dan gebruik van de OmniMove MobileForms proefactie! 

Twee maanden gebruik van OmniMove MobileForms, inclusief een uitgebreide instructie.

Vul hier het aanvraagformulier voor meer informatie over de proef in 

        

 

 

 

© 2003-2017 | OmniMove Mobile Solutions B.V.