OmniMove > Organisatie > Partners

Software partners

Voor de mobiele oplossingen maakt OmniMove gebruik van robuuste, bewezen standaarden. Mobiele oplossingen welke u in staat stelt om maximaal te profiteren van de huidige en toekomstige ontwikkelingen.

OmniMove is mobility alliance partner van SAP.

Relatics biedt een geheel nieuwe manier om projectinformatie te beheren. Projectleden kunnen hun eisen, stakeholders, objecten, documenten, verificaties, risico’s, contracten en andere projectinformatie beheren in een samenhangend netwerk van expliciet beschreven informatie.

Als volledig aanpasbaar, web-based platform bevrijdt Relatics projecten van talloze spreadsheets en geïsoleerde toepassingen om informatie op te slaan. Relatics heeft bewezen de projectbeheersing te herwinnen en projectrisico’s te beperken. Dit zorgt voor het reduceren van lead time, het verhogen van controle, het voorkomen van fouten en het verbeteren van kwaliteit en compliance.

Meer dan 1.000 projecten met een gezamenlijke waarde van meer dan 50 miljard euro worden beheerd met behulp van Relatics. Dit heeft geresulteerd in sterke groei en nominaties en onderscheidingen voor één van de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

OmniMove MobileForms MEAP heeft een koppeling met Relatics. OmniMove en Relatics worden op verschillende projecten gebruikt. 

TomTom Telematics is een bedrijfsonderdeel van TomTom dat zich toelegt op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. WEBFLEET is een SaaS-oplossing (Software-as-a-Service) die door kleine en grote ondernemingen wordt gebruikt om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algehele efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Daarnaast verleent TomTom Telematics diensten aan de verzekerings-, verhuur- en leasebranches, auto-importeurs en bedrijven die zich zowel op zakelijke klanten als consumenten richten.

Met meer dan 720.000 abonnementen over de hele wereld is TomTom Telematics een van de marktleiders op het gebied van telematica-oplossingen. Het bedrijf bedient bestuurders in meer dan 60 landen met het sterkste lokale ondersteuningsnetwerk en het grootste aanbod sectorspecifieke applicaties en integraties van derden. Elke dag profiteren meer dan 47.000 klanten van de hoge normen voor betrouwbaarheid, integriteit en de beschikbaarheid van deze dienst.

OmniMove is .connect Registered Partner van TomTom. Wij staan met onze app in de appgallery van TomTom en zijn geschikt voor de TomTom Pro 82xx.

EasyTrans software biedt betaalbare en gebruiksvriendelijke planning software voor koeriersdiensten en transportbedrijven. De planning en facturatie software van EasyTrans is geschikt voor uiteenlopende vervoersbedrijven, van kleine koeriersbedrijven en charters tot grotere transport- en distributiebedrijven met meerdere vestigingen.

OmniMove MobileForms MEAP heeft een koppeling met Easytrans.

VinX is kennispartner en zij ondersteunen overheden, bedrijven en it-leveranciers op het gebied van inspecties en audits.

De complexiteit van wetgeving en normenstelsels maakt het gebruik van slimme ict technieken voor inspecteurs en auditors onmisbaar.

VinX levert zowel inspectiesystemen als bijbehorende controlelijsten. Daarbij onderhouden ze ook de wetgeving en controlelijsten voor gebruik in andere systemen.

VinX werkt als kennispartner samen met OmniMove. VinX heeft o.a. oplossingen voor de asbestcontrole, werkplekinspecties, VCA inspecties, propaancontrole maar ook andere inspecties hierbij wordt gebruik gemaakt van OmniMove MobileForms MEAP in de cloud.

Bluefields is software partner van OmniMove MobileForms MEAP in de cloud in België en Luxemburg. Aanspreekpunt voor OmniMove in België en Luxemburg.

OmniMove is ISV partner van Zebra. OmniMove MobileForms is beschikbaar in de Zebra App Gallery.  

Hardware / Netwerk partners

  

DatAction is hardware- en softwarepartner van OmniMove MobileForms MEAP in de cloud in Nederland, België en Luxemburg.

CN Rood is hardware- en softwarepartner van OmniMove MobileForms MEAP in de cloud in Nederland.

  

 

        

 

 

 

© 2003-2017 | OmniMove Mobile Solutions B.V.