OmniMove > Oplossingen > MobileForms

OmniMove MobileForms

Apps voor de buitendienst

Een efficiënte tool voor inspecteurs, service monteurs, uitvoerders, taxateurs, account managers, verkopers, buitendienstmedewerkers... kortom al uw medewerkers die veel voor zaken onderweg zijn.

Een buitendienstmedewerker krijgt regelmatig inspecties, service- werkbonnen, gespreksnotities, aanvragen en bestellingen te verwerken tijdens klantbezoeken, op beurzen, bij winkelbezoeken of andere plaatsen buiten kantoor. Vaak maakt u uw notities of noteert u alles op papier. Wat betekent, dat u op kantoor al deze informatie moet digitaliseren. Dubbel werk dus!

Snel en overzichtelijk met uw eigen app alle informatie invullen en versturen

OmniMove biedt u de oplossing. Met OmniMove MobileForms MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) in de cloud maakt u uw eigen apps die geschikt zijn voor het registreren van inspecties, werkbonnen, offertes, servicerapporten, taxaties, beursrapporten, bezoekrapporten, urenregistratie, orderformulieren, bestelformulieren, aanvragen, enquêtes en alle papieren die onderweg op locatie ingevuld moeten worden. U kunt hiermee de informatievoorziening vanuit de buitendienst sterk verbeteren. En dit alles gaat heel eenvoudig. In slechts 3 stappen.

Hoe werkt het 3-stappen-plan van OmniMove MobileForms?

Techniek

OmniMove MobileForms maakt gebruik van de beste techniek die op dit moment voorhanden is. De meest geavanceerde, betrouwbare en schaalbare oplossing voor mobiele devices. Als geen ander weet OmniMove hiermee om te gaan.

Met het OmniMove Mobile MEAP platform zijn meer dan 2.500 toepassingen gerealiseerd en zijn meer dan 5 miljoen formulieren verwerkt.

Niet voor niets heeft OmniMove Mobile Solutions de Mobile Impact Award™ gewonnen.

Bekijk hier de verschillende referenties die met OmniMove MobileForms MEAP toepassingen hebben gerealiseerd.

Hosting

De hosting wordt geregeld door OmniMove op onze eigen servers in Nederland, u hebt geen omkijken meer naar het updaten, beheren en onderhouden van de benodigde hard- en software van de server. Tevens biedt dit garantie op stabiliteit en bereikbaarheid van uw OmniMove MobileForms MEAP omgeving. Het KPN  datacenter is ISO 27001 gecertificeerd en is gevestigd in Nederland.

OmniMove maakt bewust gebruik van een datacenter in Nederland. In Nederland is er een uitermate hoge beschikbaarheid van internet – met bijbehorende snelheid – aanwezig. De informatie die bij Nederlandse datacenters is opgeslagen, valt onder de Nederlandse en Europese (privacy-)wetgeving. Daarmee wordt de internationale – en discutabele – regelgeving als de Amerikaanse Patriot Act of de Safe Harbour-beschikking buiten spel gezet.

Wilt u MobileForms eens uitproberen?

Maak dan gebruik van de proef en overtuig uzelf hoe gemakkelijk u mobiele digitale formulieren kunt maken voor uw buitendienstmedewerkers.

Voordelen

  • Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd.
  • Gebruiksvriendelijke en gestructureerde werkwijze.
  • Het systeem is flexibel; u kunt zelf uw formulieren op maat maken.
  • De formulieren zijn geschikt voor diverse toepassingen.
  • U kunt zowel online als offline mutaties doorvoeren in uw formulieren.

  

© 2003-2019 | OmniMove Mobile Solutions B.V. |  info@omnimove.nl | +31(0)33 245 2443