OmniMove > Nieuws > Nieuws > 
21/12/2012

OmniMove nu ook op iPad mini

OmniMove nu ook op iPad mini.


Nieuwsbrief - OmniMove Mobile Enterprise Solutions - December

 

OmniMove op A.S.T.R.I.D. days (Belgïe)  

Naast de Nederlandse markt is OmniMove ook steeds actiever op de Belgische markt. Op 18 en 19 oktober jl. vond in Bergen, Belgïe de A.S.T.R.I.D. user days plaats,. Op deze dagen stond OmniMove op de stand van Dataction implementatiepartner van OmniMove in België. Onze OmniMove MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) oplossing trok veel belangstelling en de bezoekers waren enthousiast over de vele mogelijkheden van het OmniMove MEAP platform.

 

OmniMove op  bijeenkomst "Digitaliseren van processen & mobiele apps"

Tijdens de bijeenkomst  "Digitaliseren van processen & mobiele apps"  van het TelewerkForum Het Nieuwe Werken gaf OmniMove  een presentatie “eenvoudig bedrijfsprocessen digitaal en mobiel maken”. De bijeenkomst werd bijgewoond door 60 deelnemers in het kantoor van Canon Nederland N.V. in Den Bosch. Ook dit jaar werd er weer enthousiast gereageerd op de mogelijkheden en  vele toepassingen die het afgelopen jaar zijn gerealiseerd bij veel nieuwe en bestaande klanten. <link http: www.telewerkforum.nl databank presentatieseigenbijeenkomsten>Lees meer >>

OmniMove op Service & Maintenance congres

OmniMove staat 7 februari 2013 op het Service & Maintenance Congres. Dit congres vindt plaats in het Amrâth hotel in Breda. U kunt zich inschrijven via deze link . <link http: w.omnimove.nl>Inschrijven Service & Maintenance beurs >>;

OmniMove MEAP ook op iPad mini

OmniMove MEAP kan ook zonder problemen gebruikt worden op de nieuwe iPad mini. Op dit moment zijn er er al verschillende klanten die al enthousiast en succesvol werken met OmiMove op de nieuw iPad mini. Met het 7 inch formaat is dit device ook meer compacter dan de iPad en weer groter dan de iPhone. <link http: www.apple.com nl ipad-mini overview>Meer informatie over de iPad mini >>

OmniMove MobileForms op de iPad en iPhone

OmniMove MEAP in the cloud het robuuste “Mobile Enterprise Application Platform”

Met OmniMove Mobile Enterprise Applicatie Platform (MEAP) in “the Cloud” bent U in staat om bedrijfsprocessen digitaal en mobiel te maken. U maakt zonder IT kennis zelf uw mobiele Apps. Bovendien kunt U deze gegevens gelijk rapporteren via mail in uw eigen PDF opmaak. Ook kunnen deze gegevens via de datasource koppeling naadloos geïntegreerd worden met uw bestaande backoffice software. Om een snelle start te maken wordt het huidige “papieren” formulier in 3 stappen mobiel en digitaal gemaakt.
<//span>

 

Op dit moment zijn er al meer dan 1.000 verschillende Apps / toepassingen gerealiseerd. Het OmniMove MEAP platform wordt gebruikt in de beveiligingsbranche, bij de brandweer, in de auto-industrie, in de onroerendgoedsector, bij gemeenten, in de verzekeringsbranche, bij servicebedrijven, in de groothandel, in de schoenenbranche, in de bloemengroothandel, in de bouw, bij infra, bij civiel, bij utiliteitbouw, in de deurenindustrie, in de papierindustrie, bij transport- en expeditie bedrijven.

OmniMove nieuwe klanten

 

OmniMove MEAP platform wordt steeds enthousiaster ontvangen in de markt.  Meer dan 4 miljoen digitale formulieren zijn reeds verwerkt met het OmniMove  MEAP platform.

 

Voordelen welke klanten o.a. noemen zijn; snellere rapportage, meer efficiency, flexibel, "In the Cloud" werken , prijs, ondersteuning meerdere platformen naast Windows  ook iPhone / iPad, ondersteuning voor alle mobiele processen, snelle implementatie, etc. 

 

Ook deze klanten hebben recent gekozen voor OmniMove;

- van der Sluis - Anna Paulowna / Dirkshorn

- Dakmanagement

- Dekra

- Studio Voorhuis  (Aviko)

- BAM Amsterdam (JCDecaux)

Interesse?

Wilt u meer weten over OmniMove? <link http: w.omnimove.nl>Klik hier voor meer informatie >>


  

info@omnimove.nl | +31(0)33 245 2443 |  OmniMove Mobile Solutions B.V. | © 2003-2022