OmniMove > Organisatie > Profiel

Over onze organisatie

OmniMove is gespecialiseerd in het mobiel en digitaal maken van bedrijfsprocessen en de implementatie van mobiele oplossingen voor de buitendienst.

Dat betekent dat voor elke specifieke mobiel bedrijfsproces op het gebied van draadloze en mobiele communicatie wij u de juiste oplossing kunnen bieden met onze OmniMove MobileForms app. Oplossingen die u in staat stellen om maximaal te profiteren van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van mobiele bedrijfsprocessen.

Bij onze diensten aan de B2B-markt staat integratie van de mobiele processen met de bestaande interne bedrijfsprocessen voorop. De data van de interne bedrijfsprocessen worden door ons beschikbaar gemaakt voor alle medewerkers die voor hun werk veel onderweg zijn. Ons uitgangspunt hierbij is dat we de informatievoorziening, effectiviteit en de efficiency van uw buitendienstmedewerkers sterk verbeteren.

Wij hebben standaard oplossingen voor service, inspecties, bouw, transport, fashion, beveiliging, facility, marketing en verkoop.

 

 

        

 

 

 

© 2003-2017 | OmniMove Mobile Solutions B.V.