Onze partners

Softwarepartners

Sybase waar het om applicaties voor mobiele en draadloze toepassingen gaat, is Sybase in de USA en wereldwijd al jaren toonaangevend. 

Een solide partner die garanties geeft voor de continuïteit en software die zowel geavanceerd als betrouwbaar is.

In de producten van OmniMove maken we gebruik van de mobiele database techniek van Sybase. 

OmniMove Mobile Solutions B.V. is alliance partner van Sybase.  

 

Ideo is specialist in SAP mobility processen en kan de koppeling verzorgen tussen OmniMove MobileForms en SAP.

NACHON is de specialist in transportsoftware en transportmanagement.

NACHON heeft een koppeling ontwikkeld met OmniMove MobileForms MEAP. MobileForms is een mobiele applicatie die de overzichtelijkheid van het formulier en de snelheid van e-mail samenbrengt op een mobiele device, waarmee de status van een zending digitaal kan worden ingegeven en kan worden teruggestuurd naar de thuisbasis. Deze informatie wordt vervolgens verwerkt in het NACHON TMS en is automatisch beschikbaar via de web applicatie Track & Trace.

Planbase is een compleet informatiesysteem voor de planning, projecten, service en administratie.

Planbase heeft een koppeling gerealiseerd met OmniMove MobileForms MEAP.

Pebblestone Fashion, a product by K3, is the leading business software solution for companies in the fashion industry. We have developed a mobile FashionForce application for the salesforce.

OMA - Office Management Applicatie - is een door de NVM gecertificeerd softwarepakket, dat specifiek voor wonen- en bedrijfsmakelaars is ontwikkeld. Het richt zich op de automatisering rond alle kantooractiviteiten van de makelaar.

Met Relatics heeft u een revolutionair nieuwe manier in handen om uw informatie te beheren. Wel het gemak van werken met een spreadsheet, maar niet de tot nu toe bijbehorende beperkingen in de beheersbaarheid van de informatie: in Relatics legt u de informatie eenduidig én eenvoudig vast.

Bouwlogics is de Online Project Portal voor de bouw- en vastgoed sector.

Veliq ontwikkelde MobiDM. Mobility as a service - ontwikkelt om mobile device management gemakkelijk, voordelig en laagdrempelig te maken. Mede door de kracht van Sybase SAP ondersteunt MobiDM een groot aantal mobiele platformen. Een aantal voordelen zijn een lage Total Cost of Ownership, een snelle Return on Investment en een significante verlaging van mobiele risico's. We hebben oplossingen geleverd aan zowel overheden, multinationals, banken, als telecom organisaties.

DatAction is hardware- en implementatiepartner van OmniMove MobileForms in Nederland, België en Luxemburg.

Platform-X is implemetatiepartner van OmniMove MobileForms in België.

Mobylla is implementatiepartner voor OmniMove MobileForms in U.K., België en Griekenland.

Netwerkproviders

  

Hardware

     

Overig

OmniMove is vanaf het begin al betrokken geweest bij de Stichting Nederlands Telewerk Forum, al sinds 1995 actief in "het bevorderen van het tijd- en plaatsonafhankelijk werken mbv ICT". Bij de meeste bedrijven bekend als "Het nieuwe werken".