OmniMove > Organisatie > Partners

Software partners

Sybase waar het om applicaties voor mobiele en draadloze toepassingen gaat, is Sybase in de USA en wereldwijd al jaren toonaangevend. 

Een solide partner die garanties geeft voor de continuïteit en software die zowel geavanceerd als betrouwbaar is.

In de producten van OmniMove maken we gebruik van de mobiele database techniek van Sybase. 

OmniMove Mobile Solutions B.V. is alliance partner van Sybase.

Relatics biedt een geheel nieuwe manier om projectinformatie te beheren. Projectleden kunnen hun eisen, stakeholders, objecten, documenten, verificaties, risico’s, contracten en andere projectinformatie beheren in een samenhangend netwerk van expliciet beschreven informatie.

Als volledig aanpasbaar, web-based platform bevrijdt Relatics projecten van talloze spreadsheets en geïsoleerde toepassingen om informatie op te slaan. Relatics heeft bewezen de projectbeheersing te herwinnen en projectrisico’s te beperken. Dit zorgt voor het reduceren van lead time, het verhogen van controle, het voorkomen van fouten en het verbeteren van kwaliteit en compliance.

Meer dan 1.000 projecten met een gezamenlijke waarde van meer dan 50 miljard euro worden beheerd met behulp van Relatics. Dit heeft geresulteerd in sterke groei en nominaties en onderscheidingen voor één van de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

OmniMove MobileForms MEAP heeft een koppeling met Relatics. OmniMove en Relatics worden op verschillende projecten gebruikt. 

PlanBee / Planbase is een compleet informatiesysteem voor de planning, projecten, service en administratie.

Planbase heeft een koppeling met OmniMove MobileForms MEAP. 

NACHON is de specialist in transportsoftware en transportmanagement.

NACHON heeft een koppeling met OmniMove MobileForms MEAP. MobileForms is een mobiele applicatie die de overzichtelijkheid van het formulier en de snelheid van e-mail samenbrengt op een mobiele device, waarmee de status van een zending digitaal kan worden ingegeven en kan worden teruggestuurd naar de thuisbasis. Deze informatie wordt vervolgens verwerkt in het NACHON TMS en is automatisch beschikbaar via de web applicatie Track & Trace.

EasyTrans software biedt betaalbare en gebruiksvriendelijke planning software voor koeriersdiensten en transportbedrijven. De planning en facturatie software van EasyTrans is geschikt voor uiteenlopende vervoersbedrijven, van kleine koeriersbedrijven en charters tot grotere transport- en distributiebedrijven met meerdere vestigingen.

OmniMove MobileForms MEAP heeft een koppeling met Easytrans.

VinX is kennispartner en zij ondersteunen overheden, bedrijven en it-leveranciers op het gebied van inspecties en audits.

De complexiteit van wetgeving en normenstelsels maakt het gebruik van slimme ict technieken voor inspecteurs en auditors onmisbaar.

VinX levert zowel inspectiesystemen als bijbehorende controlelijsten. Daarbij onderhouden ze ook de wetgeving en controlelijsten voor gebruik in andere systemen.

VinX werkt als kennispartner samen met OmniMove. VinX heeft o.a. oplossingen voor de asbestcontrole, propaancontrole maar ook andere inspecties hierbij wordt gebruik gemaakt van OmniMove MobileForms MEAP in de cloud.

Bluefields is software partner van OmniMove MobileForms MEAP in de cloud in België en Luxemburg. Aanspreekpunt voor OmniMove in België en Luxemburg.

Pebblestone Fashion, a product by K3, is the leading business software solution for companies in the fashion industry. We have developed a mobile FashionForce application for the salesforce.

Bouwlogics is de Online Project Portal voor de bouw- en vastgoed sector.

Veliq ontwikkelde MobiDM. Mobility as a service - ontwikkelt om mobile device management gemakkelijk, voordelig en laagdrempelig te maken. Mede door de kracht van Sybase SAP ondersteunt MobiDM een groot aantal mobiele platformen. Een aantal voordelen zijn een lage Total Cost of Ownership, een snelle Return on Investment en een significante verlaging van mobiele risico's. We hebben oplossingen geleverd aan zowel overheden, multinationals, banken, als telecom organisaties.

Hardware / Netwerk partners

  

DatAction is hardware- en softwarepartner van OmniMove MobileForms MEAP in de cloud in Nederland, België en Luxemburg.

CN Rood is hardware- en softwarepartner van OmniMove MobileForms MEAP in de cloud in Nederland.

  

Overig

OmniMove is vanaf het begin al betrokken geweest bij de Stichting Nederlands Telewerk Forum, al sinds 1995 actief in "het bevorderen van het tijd- en plaatsonafhankelijk werken mbv ICT". Bij de meeste bedrijven bekend als "Het nieuwe werken".

© 2003-2015 | OmniMove Mobile Solutions B.V.