Bouw

BESIX Group is de grootste Belgische groep in de bouw, een industriële Groep van ondernemingen actief in de bouw- en vastgoedsector. De Groep werd opgericht in 1909 en kende een regelmatige en indrukwekkende groei.

In 2011 heeft de Groep een omzet gerealiseerd van EUR 1,71 miljard. De Groep stelt 18.000 medewerkers tewerk in 17 landen over 4 continenten.

OmniMove MobileForms wordt o.a. gebruikt bij de projecten voor keuringen en inspecties; A2 overkapping (Combinatie Dodo), Ekkersrijt, GateTerminal, Tweede Coentunnel, Sluizen Limburg, Project Heumen en de uitbreiding van de Amazonehaven.

Casestory lees meer >>

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in vijf thuismarkten. De Groep beschikt over een administratief centrum in Nederland en is genoteerd aan Euronext Amsterdam. BAM is actief in de sectoren Bouw, Vastgoed, Infra, Publiekprivate samenwerking, Installatietechniek, Consultancy en engineering, en in facility management.

Met zo'n 28.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand, deels spectaculaire bouwopdrachten door omvang of complexiteit.

OmniMove MobileForms wordt o.a. gebruikt bij Infra A4, Utiliteit nieuwbouw Isala klinieken, Erasmus MC, Poort van Bunnik en BAM infratechniek.

Dura Vermeer richt zich specifiek op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit en vrije tijd die zij vertaald willen zien in bouw of infrastructurele oplossingen. Van eenvoudig tot complex. Van kleinschalig tot groot.

OmniMove MobileForms wordt o.a. gebruikt bij A2 overkapping, Schiphol, Tweede Coentunnel, Hanzelijn, A28 en A74.

Casestory lees meer >>

Coentunnel Company bestaat uit zeven partners. Zeven partijen die elkaar gevonden hebben op het gebied van kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid. Samen staan zij aan het roer van een professioneel en voortvarend team dat voldoende vermogen heeft om een omvangrijk project als dit in goede banen te leiden. Op financieel én technisch gebied. Van ontwerp tot oplevering. Nu, maar ook nog in 2037.

De Gotthard-basistunnel is een spoortunnel in Zwitserland die sinds 1999 wordt aangelegd. Bij de opening, die gepland is eind 2017, zal de Gotthard-basistunnel met 57 km de langste tunnel ter wereld zijn.

De Gotthard-basistunnel wordt aangelegd als onderdeel van het Zwitserse AlpTransit-project, in combinatie met de aanleg van de Zimmerberg-basistunnel en de Ceneri-basistunnel. Door deze tunnels zal een nieuwe hogesnelheidstrein tussen Zürich en Milaan rijden. De reistijd zal met meer dan een uur worden verkort, waardoor de trein een aantrekkelijk alternatief voor zowel auto als vliegtuig zal zijn.

OmniMove MobileForms wordt gebruikt voor de mobiele kwaliteitsinspecties tijdens de bouw en is gekoppeld aan Relatics.

Impressie; http://www.transtec-gotthard.ch/projekt/

Buildsight ondersteunt en adviseert nationaal en internationaal opererende organisaties in de toeleverende industrie rond de bouwsector en aanverwante partijen als brancheverenigingen en overheden. Het doorlopend onderzoek in de bouwsector wordt op locatie uitgevoerd en centraal uitgewerkt tot gedetailleerde, actuele en werkbare gegevens.

OmniMove wordt gebruikt door de enquêteurs op de bouwlocaties.

Een selectie van overige klanten in de bouw;

Service / Inspectie

VTN Verkeers- & Besturingstechniek bv (onderdeel van de BAM groep) is een systeemonafhankelijk installatiebedrijf binnen de infratechniek markt. VTN Verkeers- & Besturingstechniek bv ontwikkelt, ontwerpt en installeert complexe verkeerskundige oplossingen en verzorgt hiervoor ook het onderhoud en beheer.

OmniMove MobileForms wordt gebruikt bij diverse projecten van de VTN / BAM Infratechniek Mobiliteit.

LifeFitness (onderdeel van de Brunswick company) is de best verkopende en meeste vertrouwde fitnessapparatuurfabrikant. LifeFitness is de wereldwijde leider in de commerciële fitnessindustrie. Er worden wereldwijd meer dan 400 verschillende producten geleverd aan consumenten en commerciële klanten.

OmniMove MobileForms wordt gebruikt door de service monteurs in de Benelux, Spanje en de UK.

Intec Mobiele Installatietechniek beschikt over een team van uiterst vakkundige inbouwspecialisten die op een, door u bepaalde locatie door geheel Nederland, de door u gewenste oplossingen komen installeren. Intec werkt o.a. voor toonaangevende leasemaatschappijen.

OmniMove wordt gebruikt door de service monteurs.

Een selectie van klanten in de service / mobiele inspectie ;

Security / Facility

Securitas is met ruim 260.000 medewerkers in 40 landen wereldwijd kennisleider in beveiliging.

Interview over het gebruik van OmniMove MobileForms bij Securitas meer >> 

Casestory lees meer >>

Een selectie van klanten /  toepassingen in de security / facility;

Transport

BührmannUbbens is de grootste totaalleverancier in de Benelux op het gebied van grafisch papier, kantoorpapier, sign- en displaymaterialen, inclusief digitale XL printsystemen en verpakkingen. Ook heeft zij een eigen enveloppenfabriek waar jaarlijks meer dan 800 miljoen enveloppen geproduceerd worden.

OmniMove wordt gebruikt door de chauffeurs.

Hellmann Night Star express (voorheen HIT-Starintex) is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in nachtdistributie. Voor hun distributieactiviteiten maken zij uitsluitend gebruik van diensten van derden.

OmniMove heeft samen met Nachon TMS een interface gemaakt waarbij de gegevens van de zendingen worden doorgegeven. OmniMove wordt gebruikt door de koeriers / chauffeurs in Nederland / België en Luxemburg.

Passaro transport uit Almere werkt voor nationale en internationale bedrijven.

OmniMove MobileForms wordt gebruikt door de chauffeurs.

De bloemen van Delft International worden direct verscheept vanaf één van de grootste bloemveilingen in Holland. Delft International levert veilingverse bloemen van uitstekende kwaliteit én direct van de bron.

OmniMove wordt gebruikt door de lijnrijders

Sales / Fashion

Bronx shoes is een nederlandse schoenenfabrikant en wordt wereldwijd verkocht.

OmniMove wordt gebruikt door de sales mederwerkers.

J. van Zanten is een toonaangevende importeur en exporteur van modeaccessoires, hoofdzakelijk in bijous en haarmode. Met een lang en bewezen trackrecord in deze branche hebben zij een zeer diverse klantenportefeuille opgebouwd, waartoe ook een aantal grote winkelketens behoort.

OmniMove wordt gebruikt voor service merchandising door de sales medewerkers.